El projecte “Seguretat i eficiència en les infraestructures” de Witeklab-ChatuTech ha rebut l’accèssit del Premi Indústria 4.0 d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC), en el marc del Fòrum Indústria 4.0 que s’ha celebrat a DFactory Barcelona i ha reunit més 150 professionals de diverses disciplines de l’enginyeria. El projecte de Witeklab-ChatuTech ha estat distingit per ser “una clara mostra de la capacitat del nostre país per desenvolupar i proveir, no només implantar, tecnologia líder a nivell global”.

Manel Torrentallé i Ignasi Cairó, CEO i CTO de Witeklab respectivament, han recollit el guardó en representació de les dues consultores, de mà de Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i de Pere Homs, director d’EIC.

Ignasi Cairó, CTO de Witeklab-ChatuTech, durante su presentación en el Fórum Industria 4.0 EIC 2024

Ignasi Cairó, CTO de Witeklab-ChatuTech, durant la seva presentació en el Fòrum Indústria 4.0 EIC 2024.

 

Aquest reconeixement se suma als diversos guardons que han rebut les solucions de Witeklab i Chatu Tech per als sectors de la construcció, les infraestructures, l’obra civil i també al camp de la logística i el control de béns mobles, per a la captació, transmissió i processament de dades, que s’inspiren en els conceptes d”Internet de les Coses’ (IoT), la indústria 4.0 i les ciutats i comunitats intel·ligents.

Más informació sobre l’edició de 2024 del Premi Indústria 4.0 a la web d’EIC.

* Imatge destacada cedida per Enginyers Industrials de Catalunya.