Trenchip

Sistema de localització i informació d'actius subterranis

Amb gestió documental digitalitzada

DEscarregar presentacióDemanar informació

Trenchip és una solució integral adreçada a empreses gestores de subministraments i ens públics, que permet marcar i localitzar punts clau en instal·lacions subterrànies mitjançant sensors i facilita la gestió dels actius subterranis a través d’una plataforma al núvol que permet registrar i mantenir tota la informació i documentació relativa als actius actualitzada i sempre disponible, amb una sola eina.

Trenchip aplica els conceptes d’Internet de les Coses (IOT) i les Ciutats Intel·ligents i constitueix una eina tecnològicament avançada i al mateix temps de fàcil implementació, per aconseguir processos més eficients i segurs en el manteniment dels actius subterranis. Amb Trenchip, el control i manteniment de rases i canalitzacions subterrànies és més fàcil, més segur, més ràpid i molt més econòmic.

sensor

Sensors de llarga durada per a localització precisa

información en la nube

Tota la informació en una plataforma disponible 24/7

Visualización de los sensores en el mapa

Visualització de sensors i traçats al mapa

accesible 24/7

Millora la traçabilitat i l'accés a la informació

excavación segura

Excavació segura: redueix el risc d'accidents

Obras más rápidas

Escurça les afectacions de la via pública

Fácil de implementar

Fàcil d'implementar. Corba d'aprenentatge curta

optimización costes

Alta eficiència en costos

Localice sus activos con precisión sin necesidad de excavar

Localitzi els seus actius amb precisió sense necessitat d’excavar

Trenchip fa servir sensors passius RFID de llarga durada per a la localització precisa dels actius marcats. Els sensors estan dissenyats especialment per a romandre a l’interior de les rases i ser detectats posteriorment des de la superfície amb el dispositiu lector Trenchip, el que permet el control dels marcatges sense necessitat d’excavar i proporciona més seguretat a l’hora de reobrir les rases.

Visualització en el mapa de punts i traçats

El programari de Trenchip integra un Sistema d’Informació Geogràfica (SIG), que permet visualitzar sobre el mapa la distribució dels sensors actius i reconèixer traçats de canalitzacions, així com accedir als detalls de cada punt marcat, mitjançant la plataforma web de Trenchip.

Solucioni la fragmentació de la informació amb Trenchip

La implementació de Trenchip soluciona la traçabilitat de la informació relativa als punts marcats i facilita la seva gestió. Les aplicacions web i mòbil de Trenchip simplifiquen la introducció, la consulta i l’actualització de dades, documents i imatges dels actius, tasques que poden realitzar-se tant in situ com en remot.

Per a tot tipus d’instal·lacions i canalitzacions

Trenchip permet marcar i identificar actius subterranis a una profunditat de fins a 110 cm (verificat en condicions reals), de manera que és una solució apta per a la seva aplicació en tot tipus de canalitzacions i instal·lacions:

  • Enllumenat
  • Telefonia
  • Fibra òptica
  • Xarxa elèctrica (MT, BT)
  • Gas Natural
  • Aigua potable
  • Aigües residuals
  • Canalització i dipòsits de pluvials
  • Sistemes de reg
  • Clavegueram
Las aplicaciones web y móvil de Trenchip simplifican la introducción, la consulta y la actualización de datos sobre los activos subteráneos
Localice sus activos con precisión sin necesidad de excavar

Amb Galileo, localització amb el 100% de precisió

El receptor GNSS del lector Trenchip, desenvolupat per Witeklab, combina els senyals del sistema europeu Galileo i els de les altres flotes de satèl·lits de posicionament actualment en funcionament, amb receptors terrestres de cobertura a la majoria dels territoris

Mitjançant algorismes de reducció de soroll, efectes dispersius atmosfèrics, i correcció d’errades Doppler, obté una major precisió que d’altres sistemes, garantint una detecció precisa del sensor.

 

.

Galileo Masters 2020 Prize Winner tag

Trenchip incorpora tecnologia desenvolupada conjuntament per l’equip d’enginyers de Witeklab i el Centre d’Investigació en Metamaterials per a la Innovació en Tecnologies Electrònica i de Comunicacions (CIMITEC) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El projecte «Underground precise pipe localization» TRENCHIP de Witeklab va ser guanyador el 2020 del Galileo Masters Catalonia Challenge en la categoria per satèl·lit Galileo.

Partners :

Trenchip logo

Visiteu el lloc web de Trenchip per a més informació.