Monsec

Monitoratge online de l’enduriment del formigó en temps real

Producte en fase de validació i proves pilot

Pàgina web del producteDemanar informació

MONSEC® permet realitzar de forma remota el seguiment de l’enduriment del formigó en projectes de construcció i ofereix informació precisa, en temps real, sobre la resistència i la maduresa del formigó durant el procés d’enduriment.

El sistema MONSEC® fa servir sensors sense fils de nova generació per al registre automàtic de paràmetres clau a l’interior de l’encofrat, processa les dades en el núvol i li ofereix paràmetres clau per a la presa de decisions en la gestió del curat del formigó i l’optimització de els temps de desencofrat.

automatizado

Sistema integrat i automatitzat

automatizado

Informació precisa en temps real

automatizado

Tots els seus encofrats a una sola eina

automatizado

Informació al núvol accessible 24/7

intervalos programables

Interval de mesura programable per a cada sensor

intervalos programables

Enviament d'alarmes via SMS

intervalos programables

Optimitzi terminis i costos

intervalos programables

Fàcil i ràpid d'implementar

Sensores inalámbricos de ultra-bajo consumo

Automatitzi el control dels seus encofrats

El sistema MONSEC® fa servir sensors sense fils d’ultra-baix consum distribuïts a l’encofrat. Després del buidatge del formigó, els sensors mesuren la temperatura i la humitat a intervals programats, proporcionant informació constant sobre les condicions a l’interior del formigó.

L’aplicació web de MONSEC® permet accedir a aquesta informació en temps real, des de qualsevol lloc

Configuració en minuts amb l’app mòbil

La introducció i configuració dels encofrats en el sistema es realitza amb l’aplicació mòbil MONSEC®. Aquesta aplicació permet generar un nombre il·limitat d’encofrats, planificar la distribució dels sensors en cada projecte i parametritzar els intervals de mesurament dels sensors de forma independent, així com programar alarmes automàtiques en cas de desviament dels valors esperats.

Presentació de paràmetres clau en temps real

Els algoritmes intel · ligents de MONSEC® realitzen un càlcul precís de la resistència instantània del formigó Rc (MPa) a partir dels registres de temperatura i humitat relativa realitzats pels sensors. A través de l’aplicació web de MONSEC® podrà realitzar el seguiment dels paràmetres clau, visualitzar les gràfiques d’evolució i generar informes en qualsevol moment de l’procés

P

Gràfiques de temperatura en temps real.

P

Gràfiques d’humitat relativa en temps real.

P

Càlcul de la resistència a la compressió.

P

Diagrama tèrmic en encofrats amb múltiples sensors.

El seu aliat en la presa de decisions

Amb MONSEC® podrà gestionar tots els seus projectes en una sola plataforma, estalviarà temps innecessari d’espera per al desencofrat i reduirà el risc de no conformitat en els assajos de compressió mitjançant provetes.

L’automatització de l’obtenció i del processat de dades suposa un estalvi en temps i recursos humans, alhora que l’accés remot a la informació permet agilitzar els processos i la presa de decisions sobre les intervencions en els encofrats.

Configuración y gráficas de parámetros clave

MONSEC® fa servir sensòrica avançada i algoritmes intel·ligents desenvolupats íntegrament per l’equip d’enginyers de Witeklab conjuntament amb Smart Engineering, spin off de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Monsec logo

Visiteu el lloc web de Monsec® per a més informació.