Community amplia el seu paquet d’utilitats per edificacions amb la incorporació del registre d’entrada i sortida de l’edifici del personal de manteniment. Gràcies a l’ús de la tecnologia Witeklab, és tan senzill com acostar el telèfon mòbil al lector i aquest registrarà la data, hora i ubicació del moment de lectura.

Aquesta nova funció de l’app de Community aporta un gran valor afegit a la promoció immobiliària i resulta de gran utilitat tant per a administradors de finques com a responsables d’empreses de manteniment ja que amb Community podran accedir al registre d’entrades i sortides dels operaris.

A més, aporta un gran benefici a les empreses d’administració de lloguers, que podran conèixer amb exactitud quan s’han realitzat les actuacions de manteniment als edificis que administren.

D’aquesta manera, Witeklab reforça la seva plataforma Community per a la gestió de la informació i la comunicació a les promocions immobiliàries, incorporant un lector no intrusiu que facilita la gestió del manteniment de la propietat a tota la cadena de valor.