Consultoria d'enginyeria i tecnologia
Demanar informació

Innovació i solucions IOT

Witeklab ofereix serveis de consultoria a empreses i entitats de sectors diversos i desenvolupa solucions enfocades a la captació, la transmissió i el processament de dades, inspirades en els conceptes de l’Internet de les Coses (IoT), la indústria 4.0 i les ciutats i comunitats intel·ligents .

Equips altament especialitzats

Els nostres desenvolupaments aporten solucions avançades als sectors de la construcció, les infraestructures i l’obra civil i també en el camp de la logística i el control de béns mobles. Gràcies a la col·laboració amb equips de recerca de disciplines diverses, tenim capacitat per desenvolupar projectes en un nombre creixent d’àmbits, tant privats com públics.

R+ D+i per a construcció i infraestructures

Witeklab compta amb un equip tècnic interdisciplinari amb capacitat per analitzar requeriments específics de sector de la construcció, com les problemàtiques estructurals o la detecció i el monitoratge de patologies, i donar suport en l’adopció de les tècniques i materials més indicats per resoldre problemes de resistència estructurals .

Laboratori propi de sensòrica avançada

Disposem de laboratori propi de sensòrica avançada, el que ens permet oferir un ampli ventall de solucions per a dotar de connectivitat tot tipus d’estructures mitjançant la integració de sensors i el disseny de xarxes de comunicacions que permetin la transmissió de les dades per a la monitorització remota de les estructures.