El passat 26 de gener, Witeklab i el Departament de Ciència i Enginyeria de Materials de la Universitat Noruega de Ciència i Tecnologia (NTNU), van oferir de manera conjunta un seminari web de gran rellevància per al sector de la construcció, sota el títol «Noves tècniques integrades per mesurar la corrosió del formigó armat in situ en infraestructures».

L’esdeveniment va reunir un gran nombre d’assistents interessats a conèixer les darreres investigacions i avenços en aquest camp crucial per a la seguretat i durabilitat de les infraestructures. Els ponents, experts de reconegut prestigi en l’àmbit de la corrosió del formigó, van abordar amb profunditat les diferents tècniques de mesura disponibles, amb un èmfasi especial en la innovadora solució Corrochip i la seva revolucionària tècnica PSV-TE. Aquesta tècnica és un innovador sistema multiparàmetre no destructiu per a la detecció de la corrosió en estructures de formigó armat mitjançant sensors encastats, que facilita el càlcul de la velocitat de corrosió de les armadures amb un alt nivell de precisió.

El seminari va anar a càrrec d’Ignasi Cairó, PhD, CTO de Witeklab, Román Bataller, PhD, líder de projecte a Witeklab, José E. Ramón, PhD, investigador de l’IETCC-CSIC i Josep Lliso, PhD, Professor de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Els assistents a l’esdeveniment no només van tenir l’oportunitat de conèixer a fons els avantatges de Corrochip, sinó que també van poder conèixer les tècniques més avançades de mesura i anàlisi de dades i estar al dia sobre les darreres investigacions i desenvolupaments en metodologies de mesura de corrosió.

Vídeo del webinar:

 

Witeklab, amb el seu compromís constant amb la innovació, es posiciona com una empresa capdavantera en la recerca de solucions efectives per al mesurament i el control de la corrosió del formigó armat. L’organització d’aquest webinar ha deixat palès la importància de la col·laboració entre acadèmia i indústria per impulsar el desenvolupament de tecnologies que garanteixin la seguretat i la durabilitat de les nostres infraestructures.