Witeklab ha tingut ocasió de presentar les seves solucions i projectes per a la connectivitat de la indústria davant d’una delegació de responsables i executius de R+D de companyies franceses innovadores que ha visitat DFactory, el hub per a la promoció i el desenvolupament de la indústria 4.0 a Barcelona.

Ignasi Cairó (PhD), CTO de WITEKLAB, ha explicat als membres de la delegació la tasca d’R+D que duu a terme l’empresa en els àmbits de la sensòrica avançada, la transmissió de dades sense fil i el processament i la presentació de dades, així com les principals característiques de les solucions que Witeklab ha desenvolupat en aquest camp. La presentació va captar l’interès dels assistents, que van fer diverses preguntes sobre les solucions IoT de Witeklab.

La delegació que ha visitat DFactory estava formada per representants de companyies i grups empresarials de primer nivell als sectors del transport, la logística i la defensa naval, així com per empreses innovadores en l’àmbit de la indústria 4.0. La missió ha estat promoguda i organitzada per EMC2, el clúster europeu de competitivitat per a tecnologies de fabricació. L’objectiu era que els participants poguessin reunir-se amb els seus homòlegs catalans, explorar els desafiaments tecnològics relacionats amb la fabricació i discutir possibles solucions que puguin impulsar l’estratègia d’innovació de l’àmplia varietat de sectors representats a la missió.

Presentació d’Ignasi Cairó, PhD, davant la delegació d’EMC2.