Witeklab, amb el producte “ Underground precise pipe localization “ TRENCHIP, ha estat el projecte guanyador en la categoria per satèl·lit GALILEO en el GALILEO MASTERS CATALONIA CHALLENGE, on han participat 29 projectes.

Galileo Masters 2020 Prize Winner distintiuAquest premi implica participar als Premis Galileo impulsats per la Comissió Europea i passar directament a la final Europea que tindrà lloc a desembre 2020.

El lliurament del premi ha anat a càrrec d ́Antoni Paz, CEO de KIMbcn ( Knowledge Innovation Market ) i Daniel Marco, director general d ́Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya.

El Lliurament s ́ha realitzat dins dels actes de la celebració dels 100 anys d ́Enginyeria de Telecomunicacions organitzat per Telecos.cat ( Enginyers de telecomunicació electrònica i multimèdia-audiovisual ).

*A la imatge principal, Manel Torrentallé, CEO de Witeklab i Ignasi Cairo. CTO, rebent del premi de mà de Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya.