L’Associació de Reparació, Reforç i Protecció del Formigó, ARPHO, dóna la benvinguda al nou membre: Witeklab

Witeklab és una empresa pionera en consultoria tecnològica al sector de les telecomunicacions, l’electrònica i els sistemes informàtics integrats, inspirats a l’Internet de les Coses (IoT), la indústria 4.0 i les ciutats intel·ligents.

L’empresa desenvolupa els seus propis productes i projectes per oferir solucions tecnològiques avançades a les necessitats dels seus clients. Sobretot, al camp de la construcció, obra civil i infraestructures. Destaquen Corrochip, un sistema innovador que permet detectar quan s’inicia un procés de corrosió en formigó armat, i Monsec®, una solució que realitza mesuraments a l’encofrat mitjançant sensors sense fil i ofereix informació precisa en temps real sobre la resistència i maduresa del formigó a el procés de forjat.

Els seus fundadors, Manel Torrentallé (CEO) i Ignasi Cairó (CTO), han aconseguit el reconeixement dels seus clients i altres referents de la indústria tecnològica, adaptant-se a un mercat canviant i, fins i tot, superar-se per desenvolupar eines de primer nivell.

“El nostre objectiu era posicionar-nos com una empresa tecnològica especialitzada a dotar de solucions el sector de la construcció i obra civil. Aquest sector és dels que menys ha innovat i estàvem convençuts que hi havia moltes coses a aportar”, explica el CEO, Manel Torrentallé.

La startup compta amb la col·laboració i el suport de grans universitats i centres tecnològics, com la Universitat Politècnica de València (UPV), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Autònoma de Barcelona i la National Taiwan University of Science and Technology.

Enllaç